In september 2015 is met stek architecten de maatschap Format A: opgericht. In deze samenwerking wordt aan verschillende formats gewerkt waaronder een voor de MVO prijs genomineerde verplaatsbare mantelzorgwoning en "de Achterom"; een maatwerk architectuur nieuwbouwconcept.

M+ mantelzorgwoning
mantelzorgwoning verplaatsbaar FormatA architectuur van Formaat

Selectie van 3 van de vele verschijningsvormen van de Achterom
de Achterom cataloguswoning 2.0 FormatA architectuur van Formaat

Ontwerp in opdracht voor een villa met schuin dak in de Gelderakkers te Hilvarenbeek. Door twee verschillende manieren van het metselwerk voegen, worden subtiele nuances aangebracht. De herhaling van telkens dezelfde raamvoering versterkt de ingetogenheid van het ontwerp.

villa Hilvarenbeek nieuwbouw design modern woonhuis

Ontwerp voor hetzelfde perceel in Hilvarenbeek met een plat dak. Subtiele metselwerkdetails versterken de lijnvoeringen in het project.


Een luxe loftwoning/stadsvilla aan de Trouwlaan en drie - in CPO te ontwikkelen - smalle herenhuizen aan de Korvelseweg te Tilburg i.s.m. DR+architecten en Honk, bureau voor vastgoedontwikkeling

architect tilburg particulier moderne woning, stadsvilla

architect cpo tilburg particulier modern woning, herenhuis

Ontwerp voor woningen in de wijk Nieuw-Jeruzalem. De opdrachtgever heeft zelf nog veel invloed op de uiteindelijke woning door de zeer flexibele indeling en de keuze van het gevelmateriaal; zwarte strengpers, oranje handvormsteen of betonlook stucwerk. Ontwerp in samenwerking met Leon de Ruiter


Ontwerp voor een verbouwing van een woonhuis te Chaam.
De bestaande woning zal van binnen worden kaalgemaakt en gerestyled, daarnaast zal aan de achterzijde een nieuwe open verbinding met de prachtige tuin gerealiseerd worden.
Ontwerp voor een vrijstaande wit gestucte woning aan de Noorderplassen-West in Almere.
Nieuwbouw moderne jaren 30 woning aan de Noordeplassen te Almere

Lös Hoes, een Twentse hoeve
Vier woningen op één erf zorgt voor een spanningveld van achter- en voorerf om evenwicht te vinden tussen het private en het collectieve. De strakke loft woningen worden bekleed met riet en gevelschermen van wilgentakken. Zo krijgen de woningen een aards en landelijk karakter. De materialen zijn geďnspireerd op de omgeving waar de hoeve zich bevind.

Nieuw boerenerf met daarop vrijstaande villa's met de uitstraling en kwaliteit van de traditionele Twentse hoeve


Dorps Wonen in Koningsoord Berkel Enschot.
Zwarte planken onder een rieten "theemuts"; modern wonen in een nostalgisch jasje.


Elzenbos, Concept uitbreiding Montesorri basisschool De Elzen te Tilburg.
Kinderen in de nieuwe vleugel kijken tussen de bladeren uit over de wijk, alsof je les krijgt in een boomhut. Tijdens de pauzes speelt men in het "bos" onder de beschutting van het bladerdak.
Basisschool de Elzen krijgt als visitekaartje een Elzenbos aan de Elzenstraat in de bomenbuurt.

Verbouwing Montessorischool De Elzen

Het Elzenbos is ontworpen i.s.m. Rob Otten, Otten v. Eck architecten & vormgevers

Nieuwbouw van een stadswoning aan de Stevenzandsestraat te Tilburg.
Materialisering van de woning; wit gevelstucwerk, deur van verzinkt staal, puien voorzien van bamboe zonwering aan verzinkt stalen frame (ten behoeve van vandalisme bestendigheid, privacy en zonwering).

Nieuwbouw woonhuis in het centrum te Tilburg

Ambulance standplaats St. Elisabeth ziekenhuis Tilburg. Haalbaarheidsonderzoek in opdracht van Aerde bouwmanagement. Uitvoering in geprofileerde witte staalplaat met rode kozijnen

Haalbaarheidsonderzoek voor een Ambulance standplaats St. Elisabeth ziekenhuis TilburgOpvangtehuis voor Korsakov patiënten in opdracht van het ribw midden-brabant. Het gebouw kenmerkt zich door de gesloten-open verschillen in de gevel. Deze komen overeen met de aard en voortgang in behandeling van de bewoners daar achter.