Een ethetisch verantwoorde woning die tevens energiefabriek is; dat kan! Het bewijs staat in Sterksel.
Deze hoogwaardig ge´soleerde woning heeft 44 PV panelen op het dak, een lucht-waterwarmtepomp en een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

nul op de meter woning duurzaam Sterksel villa

Details van de woning

Villa aan de Teunisbloem te Udenhout. Deze nul-op-de-meter woning is uitgevoerd in een lange grijze StylistiX betonsteen met antraciete aluminium kozijnen die op de verdieping achter de muur staan.

0nrg nul op de meter woning duurzaam architectuur StylistiX modern

Zie fotoalbum voor meer foto's van dit project

RielEstate, vrijstaande woning in het plan Heisteeg te Riel.
De woning is ge´nspireerd op de paviljoens in kunstpark Insel Hombroich. De gevels zijn gemetseld van oude boerderijstenen met daarin summiere metalen kozijnen en robuuste eiken deuren.

Deze woning is onder andere gepubliceerd op het meest vooraanstaande Architectuur magazine ter wereld - Dezeen - en het meest vooraanstaande Design magazine ter wereld - Designboom -

nieuwbouw villa Riel modern vrijstaand woonhuis woning architect

Zie fotoalbum voor meer foto's van dit project

Dogville, ontwerp van 2 starterswoningen in CPO voor familie de Hond. De helderblauwe "Wachtgevel" is uitgevoerd met een gedicht van de Tilburgse Stadsdichter Nick J. Swarth en is onderdeel van het planontwerp. Het gedicht verwijst naar de locatie van het bouwwerk, aan het Burgerijpad in de binnenstad, maar ook naar de plek (achtertuin ouders) en de naam van de opdrachtgevers.

3 starterswoningen in CPO, Collectief Particulier Opdrachtgeverschap, te Tilburg

Zie fotoalbum voor meer foto's van dit project

Vrijstaande woning te Haarsteeg.
Gevel in horizontaal Ún verticaal oranje metselwerk; Hilversums formaat met een verdiepte voeg.
Kozijnen, staalwerk, shutters en stucwerk allen in een tint wit.

nieuwbouw villa Haarsteeg modern vrijstaand woonhuis woning architect

Zie fotoalbum voor meer foto's van dit project
Verbouwing van een woonhuis aan de Baronielaan te Breda.


Verbouwing en restyling van een woonhuis te Tilburg. De bestaande woning uit 1970 is voorzien van ge´soleerd gevelstucwerk. Tevens is een grote aanbouw aan de zij- en achterkant gerealiseerd.

architect aanbouw tilburg verbouwing modern architectenbureau

Aanbouw van Wellness ruimte met een veranda, sauna, jacuzzi en stoomcabine die door de nieuwe Wabo wetgeving geheel vergunningsvrij wordt geplaatst. De gevel is uitgevoerd in mat zwarte keramische geveldelen. De sauna is aan de buitenzijde beplankt met western red cedar.


De materialisering van deze recreatiewoning in Haaren is zo gekozen dat zij goed past in de landelijke omgeving; traditionele zwarte gevelplanken met een zinken kap. Landelijk maar toch modern!
In 2012 heeft het project meegedaan aan de BNA Gebouw van het Jaar verkiezing; info

nieuwbouw vrijstaande woning te Haaren

Verbouwing en restyling van een woonhuis in Berkel-Enschot. De bestaande woning is voorzien van ge´soleerd gevelstucwerk met auminium kozijnen en een geheel nieuw ge´soleerd dak.


Grondige, vooral interne, verbouwing en renovatie van een monumentale woonboerderij te Lage Mierde. De woning was in 1970 al door architect Jos. Bedaux van de grond af opnieuw opgetrokken. De verdieping was echter niet in gebruik vanwege het "open" rieten dak.


Verbouwing van een woning te Raamsdonksveer. De uitstraling van de aanbouw heeft, als reactie op de modern vormgegeven tuin, een strak en zakelijk karakter gekregen met beton, glas, aluminium en RVS De gevel is er extra strak uit komen te zien doordat kozijnen en scharnieren uit het oog zijn ontrokken De schuifpui heeft een tussenstijl van 20 mm, waardoor het zicht naar buiten minimaal belemmerd wordtZie fotoalbum voor meer foto's van dit project

De enige verbouwing genomineerd voor BNA architectuurprijs 2012 in particuliere categorie !
Jury: "De jury spreekt grote waardering uit voor de bijzonder strakke en ranke detaillering en de fraaie materialisering van deze uitbouw." "In de typologie van verbouwingen is dit een sterk voorbeeld dat met veel aandacht is uitgewerkt."

Verbouwing van een woonhuis te Tilburg.
De nieuwe badkamer, aanbouw achterentree en toilet en de verbouwde voormalige woningstaart zijn samen in een nieuw jasje van cedarhout ondergebracht. Oud en nieuw vormen nu samen ÚÚn geheel.


Grondige, vooral interne, verbouwing en renovatie van een monumentale woonboerderij te Lage Mierde. De vijf nieuwe dakramen verhullen de nieuwe functies die op de verdieping zijn gekomen. Tevens is een raam aan de achterzijde vervangen door een deur.
De woning was in 1970 al door architect Jos. Bedaux van de grond af opnieuw opgetrokken.

Interne verbouwing monumentale woonboerderij te Lage Mierde

Verbouwing van een woonhuis in Berkel Enschot
Gevel: Stucwerk, binnenzijde overdekt terras: iroko blank afgewerkt
ontwerp en uitwerking i.s.m. Ontwerpburo Lidewijde Willems

Verbouwing van een woonhuis in Berkel Enschot

Verbouwing woonhuis aan de Baerdijk te Oisterwijk
Luifel verzinkt staal waartussen 's-zomers tentzeil gespannen wordt als vast buitenluifel cq. zonwering, invulling gevel wit stucwerk met verschuifbare verzinkt stalen privacyschermen van strekmetaal.

Verbouwing woonhuis te Oisterwijk

Verbouwing woonhuis aan de Burg. Vogelslaan te Oisterwijk
ontwerp en uitwerking i.s.m. Ontwerpburo Lidewijde Willems

Verbouwing woonhuis aan de Burg. Vogelslaan te Oisterwijk

Grote verbouwing en aanbouw van een kunstopslagruimte voor de Tilburgse schilder en beeldhouwer Ger van Gerven. De industriŰle uitstraling wordt versterkt door de staalprofielen in meniekleur.

Wit stucwerk, geprofileerde blank aluminium beplating, aluminium verschuifbare zonwering en witte aluminium kozijnen gevat in een kader van menieoranje staalprofielen Architectuur ontmoet Kunst