Na wat activiteit op de grond vorige week; 150 m2 onkruid van 2 meter hoog is verwijderd, gaan we deze week dan eindelijk echt de grond in voor de bouw. De vloerplaat zal uitgegraven worden zodat de installateurs hun werk kunnen doen alvorens deze funderingsvloer gestort gaat worden.

Ook het isovlas bouwpakket is na goedkeuring van de maatvoeringen in productie gegaan. Deze bouwactiviteit zal in een gecontroleerde omgeving, helaas voor ons uit het zicht, parallel plaats gaan vinden. Over een week of drie worden deze geplaatst en is de ruwbouw af.

Conform de gemaakte planning zijn we waterdicht voor de natte dagen van de herfst en is de oplevering nog voor de kerst. Of we dit gaan halen is natuurlijk altijd maar de vraag, maar dat is natuurlijk wel de doelstelling van het gehele bouwteam.

Alle meewerkende partijen zijn ondertussen ook bekend. De contracten met de aannemer en alle onderaannemers zijn deze en vorige week getekend. Het bouwteam is nu compleet en wij wensen ze veel succes en een voorspoedig project. Wij willen alle onderstaande partijen danken dat zij ons project mede mogelijk maken en veel succes en bouwplezier wensen!

Hoofdaannemer – Cloïn Totaalbouw

Productie ruwbouwelementen – Isovlas

Kozijnen – Stef van Delft aluminium

W-installaties – WMI, Wesley Maas installaties

E-installaties – van Hamont

Multiplex trap op maat – van der Neut timmerwerken

Leverancier gevel – Xyhlo biofinish

Adviseurs – Energie: Lars Boelen | Bouwbesluit: Atelier Bouwkunde advies bv | Constructie: adviesbureau S.v.Boxtel