De laatste loodjes voordat we kunnen beginnen.

De gemeente moet de perceelgrenzen aan komen geven, zodat we weten waar het huis precies gebouwd mag worden. Omdat de schaal van het perceel voor ons nogal lastig in te schatten is, kijken we erg uit naar dat moment.

Dan kunnen ook gelijk de 2 zeecontainers geplaatst worden. Waarvan de kleine tijdens de bouw als opslagcontainer gebruikt gaat worden en de andere een tweedehands bouwkeet is. Na de bouw zullen ze worden betimmerd om als schuren dienst te gaan doen.

Tevens moet ook nog het houtskeletbouwpakket uitgetekend worden. Isovlas is hard op weg daarmee en bij definitieve goedkeuring kan deze in productie gaan en gelijk ook de kozijnen. Aan de hand van de levering van deze twee wezenlijke bouwonderdelen kan de rest van de bouw ingepland worden.

Ondertussen hebben wij de keuken al aangeschaft, de tegels al uitgezocht en zelfs al een groot gedeelte van het sanitair. Dus eigenlijk zijn wij al grotendeels klaar met ons werk.

Op detailniveau zijn we nog een en ander aan het uitzoeken. Het elektraplan is zo goed als defintief, maar bijvoorbeeld de trap blijft een grote vraag. Zal het een vuren, blauwstalen of berkenmultiplex trap gaan worden?

Kortom

We staan al te popelen tot er met bouwen begonnen wordt. Liever vandaag dan morgen wat ons betreft!